Tel: 933516590  Fax: 934080189  bcn@tramatecnic.com

Art digital

De l'art tradicional a l'art digital

La tecnologia consisteix bàsicament en un instrument que possibilita una creació, i en aquest sentit no hi ha diferència entre un pinzell i una paleta gràfica. L'escriptor i docent argentí Diego Levis opina sobre això que "les eines per si mateixes no representen un estímul per a la creativitat personal, ja que la capacitat artística depèn de factors més profunds que la simple disposició de mitjans tecnològics". Per Levis, l'art digital s'insereix en un procés progressiu de desmaterialització de l'obra artística que es retrotrau a la incorpocació de la fotografia en l'àmbit de les arts a finals del segle XIX.

 La fotografia va separar el moment de la construcció de la imatge del procés de manipulació dels elements materials de l'obra. Procés accentuat posteriorment amb l'aparició del cinema, que incorporava una nova dimensió esapi-temporal intangible, que ja no es troba en el suport material (la pel·licula impressionada) sinó en el moment de la projecció. La televisió va poder posteriorment prescindir fins i tot d'aquest suport material i el procés va culminar, provisionalment, en les tècniques de simulació i representació digital. No obstant això, la creació d'imatges de síntesi segueix el procés creatiu de qualsevol art plàstica, en crear imatges a partir de models que sorgeixen de la imaginació dels seus creadors.

Nou Modernisme

El nostre company i principal dissenyador gràfic Quim Abella, ens convida a viatjar per l'irreverent i màgic món de la faràndula, el circ i la fantàsia en una magnífica exposició d'art que tindrà lloc del 16 al 28 de fabrer a l'Espai Josep Bota - FABRA I COATS -.

Ha treballat amb humans tridimensionals, procurant donar el màxim de realisme en l'elaboració de les textures i la resta d'objectes de l'escena, però idealitzant les mesures i proporcions, per anar una mica més lluny i aconseguir d'aquesta manera humans amb una projecció del que es coneix com a cànon grecoromà de la bellesa. Un cop aconseguida la il·luminació correcta, la posició i el concepte general, es crea una instantània que és l'esbòs del qual partirá per elaborar l'obra final, manualment des de la seva tauleta Wacom, sensible a la pressió i a la velocitat de la mà. Aquesta eina li permetrà treballar amb totes les tècnques pictòriques conegudes i crear-ne de noves.

L'evolució és l'antídot de l'extinció.

Aquestes són algunes de les maravelloses obres que podreu trobar a l'exposició. Us advertim que no us deixaràn indiferents.

Targetes de visita professionals

impresion tarjetas visita tramatecnic barcelona

Impressió de targetes de visita professionals al millor preu i amb el millor disseny a la provincia de Barcelona.

Flyers, díptics i tríptics

impresion flyers tramatecnic barcelona

Impressió i disseny de flyers, díptics i tríptics amb en múltiples formats i papers.

Cartells, pòsters

impresion posters tramatecnic barcelona

Impressió de posters, cartelleria i gran format. Tria que grandària i que motiu i envia'ns-ho.

 • TRAMATECNIC BARCELONA

  Impremta, copisteria i disseny gràfic Barcelona

  Impressió digital i offset - Disseny gràfic - Plotters - Copisteria

 • Formulari


  El seu nom 
  El seu mail 
  Assumpte 
  El seu missatge